Reklamáció és egyéb információk

 1. Vállalati információ

Üzleti tevékenység postai címe : 1046 Budapest, Ajtósi Dürer sor 7.. , Magyarország

Panaszok fogadásához használt postai cím :1046 Budapest, Ajtósi Dürer sor 7. , Magyarország

Tárhelyszolgáltatónk: 

2. Vitarendezés

Ha olyan vita merül fel, amit nem sikerül békés úton rendezni, és a vonatkozó jogszabályok alapján fogyasztónak minősülsz, úgy a bírósági eljárás mellett jogod van panaszt tenni a lakóhelyed szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatóságnál. Ezenkívül a termékek minőségével, biztonságosságával és a termékfelelősségi szabályok alkalmazásával, valamint a szerződés megkötésével és teljesítésével kapcsolatos vita esetén eljárást kezdeményezhetsz a lakóhelyed szerint illetékes megyei békéltető testületnél.

A Budapesti Békéltető Testület elérhetőségei:

1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310.

1253 Budapest, Pf.: 10.

E-mail: bekelteto.testulet@bkik.hu

Tel.: 06 (1) 488 21 31

Fax: 06 (1) 488 21 86

3. Egyéb

A jelen feltételek szerint megkötött szerződés nem minősül írott szerződésnek, az Elysian nem iktatja, és utólag nem lesz elérhető. Kötelező érvényű magatartási kódex nem áll rendelkezésre. A szerződést magyar nyelven lehet megkötni. Az adatbeviteli hibákat úgy tudod kijavítani, hogy visszamész a megfelelő oldalra, ott kitörlöd, majd újra beírod a bevitt adatot. Ha ez nem lehetséges, kérlek lépj kapcsolatba velünk.

A VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉSEKRE ÉS VÉLEMÉNYEKRE VONATKOZÓ FELTÉTELEK

Amennyiben a Vásárlói értékelés és vélemény szolgáltatással bármely termékünkre vonatkozóan vásárlói véleményt küldesz be, a Bódis Boglárka EV – 41184480 -, továbbiakban: a „Elysian” számára nem kizárólagos, jogdíjmentes, globális engedélyt adsz bármely értékelésed felhasználásához marketing és/vagy reklámcélokra, nem kizárólagosan beleértve a webáruházunkat, a hírleveleket, a katalógusokat, az e-mail- és más vásárlói kommunikációt, az üzleti anyagokat és más marketingcélokat az adott termékre vonatkozóan.*

Emellett engedélyezed az Elysian számára az értékelések és vélemények megjelenés előtti ellenőrzését. Csak olyan megjegyzéseket teszünk közzé, amelyek releváns információkat tartalmaznak egy termékről. Ide beletartozik többek között az is, hogy az Elysian nem tesz közzé általánosan illetlennek tartott megjegyzéseket, illetlen vagy tiszteletlen szöveget, vagy személyi azonosításra alkalmas információkat. Fenntartjuk a jogot bármely vásárlói vélemény bármikor történő törlésére.

Ezúton felmented az Elysiant bármilyen és minden kötelezettség alól, hogy a szöveged felhasználásáért vagy az esetleges szellemi tulajdonjogokért fizessen neked a fentiek szerinti felhasználás esetén; továbbá ezúton felmented az Elysiant és az Elysian nevében eljáró bármely személyt mindennemű igény, követelés és felelősség alól a vásárlói vélemények fent leírtaknak megfelelő felhasználása esetén. Fenntartjuk a jogot a Feltételek előzetes értesítés nélkül, bármikor történő módosítására.